Busstation Joure is er klaar voor!

Afgelopen maand hebben we busstation Joure opgeleverd. Het station is voorzien van abri's, fietsparkeervoorzieningen en fietskluizen. Vorig jaar werd het busstation trouwens al officieel geopend, maar de aankleding van het station moest nog worden gerealiseerd. Het was één van de laatste aangepakte projecten vanuit de herinrichting van Knooppunt Joure. Voor het eerst in de geschiedenis heeft Joure nu een écht busstation.

 

Het was u misschien al opgevallen dat het dezelfde abri's zijn als de abri's die Armada Mobility langs de provinciale wegen in Provincie Friesland heeft verzorgd, namelijk de abri's van het type Landscape. De abri's bij busstation Joure zijn trouwens wel wat complexer: zo moest het glas van de zijpanelen om de betonnen zitrand passen, zodat het glas mooi aansluit bij deze rand en de vloer. Daarnaast moesten we de losse staanders die bovenop de betonnen zitrand staan per abri aanpassen vanwege diverse hoogteverschillen. Wat ons betreft mooie uitdagingen.

 

Om de fiets te beschermen tegen neerslag en wind, zijn de HY-fietsparkeersystemen bij busstation Joure onder de Landscape fietsoverkappingen gezet. Daarnaast zijn er nog een aantal fietskluizen te vinden van het type TopSafe, waarbij de gebruiker de fietskluis zelf kan reserveren en openen middels een app. Al deze producten samen vormen een mooi geheel en wij zijn trots dat we dit project mochten opleveren.

 

 

ABRI'S     CONTACT

 

 

 Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Cnossen Infra en Streetfurniture.

 

Terug naar overzicht

Abri Landscape
Aangepaste glaspanelen voor betonnen zitrand
Fietsoverkapping Landscape met HY fietsenrekken
Overzichtsfoto fietsparkeervoorzieningen
Fietsparkeersystemen inclusief TopSafe fietskluizen