Oplossingen voor publieke ruimtes

Oplossingen voor de publieke ruimte, openbaar vervoer & rail-omgeving

 

Armada Mobility is specialist in oplossingen voor de publieke ruimte, het openbaar vervoer en rail-omgeving. Wij ontzorgen overheden, gemeenten, OV-bedrijven, aannemers en opdrachtgevers. 

 

Armada Mobility is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van buitenmeubilair, rail-infraproducten, informatiesystemen en andere specials. Van multifunctionele abri’s met een verhoogd veiligheidsgevoel, duurzaam straatmeubilair en functionele fietsparkeersystemen tot effectieve bewegwijzering, halte informatiesystemen, technische oplossingen op en rondom het spoor en/of OV-gebouwen of kantoren. We hebben een breed productportfolio van hoogwaardige kwaliteit waarbinnen we rekening houden met veiligheid, efficiency én comfort.

 

MEER INFORMATIE?

Specialist voor de openbare ruimte
Ervaring op en rondom het spoor
Wachtruimte station Zwolle

Openbare ruimte

Wij begrijpen dat de openbare ruimte een omgeving moet zijn waarin het prettig is te verblijven en anderen te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het qua uitstraling past in het straatbeeld. Armada Mobility draagt graag bij aan de verbetering van de leefbaarheid van de openbare ruimte, met producten zoals abri's (met of zonder reclamevitrines), oplossingen voor fietsparkeren en straatmeubilair.

Fietsbeugel HY
Abri Landscape met solarsystem
Fietskluis TopSafe

Openbaar vervoer

Bij de ontwikkeling van onze producten op en rondom het spoor, houden we rekening met het gebruikersgemak, uitstraling, kwaliteit en ruimtebesparing. En natuurlijk hechten we er veel waarde aan dat onze producten duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Deze zaken dragen bij aan de vervoersbeleving van de reiziger en het imago van onze klanten. In de openbaar vervoersomgeving bieden we oplossingen zoals stationsmeubilair, bewegwijzering en halte-informatiesystemen.

Wachtruimte met zitmeubilair
Afvalbak gescheiden afvalstromen
Vitrine stationsoutillage

Rail

Armada Mobility produceert en levert halffabricaten en complete producten voor de railinfra-omgeving. Doordat u bij ons zowel standaard- als maatwerkproducten kunt krijgen, kunnen we u altijd een juiste oplossing bieden. Of u nou toeleverancier of eindklant bent.

 

Om dit te ondersteunen zijn we voor een groot aantal producten SPC-gecertificeerd. Dit houdt in dat diverse railinfraproducten voldoen aan de door ProRail opgegeven specificaties (SPC). 

 

Vanwege onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van producten voor op en rondom het spoor, kunnen we u van een passende oplossing voorzien. Daarnaast denken we graag mee over innovatieve ontwikkelingen. We bieden railinfra producten zoals permanente vangmagneten, componenten voor het seinwezen, bovenleidingsmaterialen en draagconstructies. 

Betuweroute
Kasten en kastbeveiliging
Wielafspanningen

Kantoren en OV-gebouwen

Armada Mobility levert geveloplossingen zoals gevelbekleding met een sterk onderscheidend vermogen waarmee we uw gebouw of OV- locatie een speciale uitstraling geven. Vanzelfsprekend houden we rekening met de technische eisen van een gevelsysteem, al dan niet geïntegreerd met LED-verlichting, geluidsabsorptie of bouwfysische aspecten. Onze expertise voor gebouw- en gevel- gerelateerde oplossingen.

Station Meiser Brussel - akoestische beplating
Eindhoven Parktheater LED-verlichting
Cap Gemini

Samen uw wens realiseren

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot railinfra-producten, openbaar vervoer, voorzieningen in de openbare ruimte of een decoratieve oplossing voor uw gebouw? Wij denken graag met u mee zodat we uw wens kunnen realiseren. Stuur een e-mail naar sales@armadamobility.nl of neem telefonisch contact op via 030 – 246 95 00.