Ons bedrijf

Specialist in oplossingen voor de openbare ruimte en het openbaar vervoer

 

Armada Mobility is de specialist in oplossingen voor de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Wij ontzorgen overheden, gemeenten, OV-bedrijven en aannemers. 

 

Armada Mobility is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van buitenmeubilair, rail-infraproducten en informatiesystemen. Van multifunctionele abri’s met een verhoogd veiligheidsgevoel, duurzaam straatmeubilair en functionele fietsparkeersystemen tot effectieve bewegwijzering, halte informatiesystemen en technische oplossingen op en rondom het spoor. We hebben een breed productportfolio van hoogwaardige kwaliteit waarbinnen we rekening houden met veiligheid, efficiency én comfort.

 

MEER INFORMATIE?

Specialist voor de openbare ruimte
Ervaring op en rondom het spoor
Wachtruimte station Zwolle

Openbare ruimte

Wij begrijpen dat de openbare ruimte een omgeving moet zijn waarin het prettig is te verblijven en anderen te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het qua uitstraling past in het straatbeeld. Armada Mobility draagt graag bij aan de verbetering van de leefbaarheid van de openbare ruimte, met producten zoals abri's (met of zonder reclamevitrines), oplossingen voor fietsparkeren en straatmeubilair.

Fietsbeugel HY
Abri Landscape met solarsystem
Fietskluis TopSafe

Openbaar vervoer

Bij de ontwikkeling van onze producten op en rondom het spoor, houden we rekening met het gebruikersgemak, uitstraling, kwaliteit en ruimtebesparing. En natuurlijk hechten we er veel waarde aan dat onze producten duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Deze zaken dragen bij aan de vervoersbeleving van de reiziger en het imago van onze klanten. In de openbaar vervoersomgeving bieden we oplossingen zoals stationsmeubilair, bewegwijzering en halte-informatiesystemen.

Wachtruimte met zitmeubilair
Afvalbak gescheiden afvalstromen
Vitrine stationsoutillage

Rail

Armada Mobility produceert en levert halffabrikaten en complete producten voor de railinfra-omgeving. Doordat u bij ons zowel standaard- als maatwerkproducten kunt krijgen, kunnen we u altijd een juiste oplossing bieden. Of u nou toeleverancier of eindklant bent.

 

Om dit te ondersteunen zijn we voor een groot aantal producten SPC-gecertificeerd. Dit houdt in dat diverse railinfraproducten voldoen aan de door ProRail opgegeven specificaties (SPC). 

 

Vanwege onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van producten voor op en rondom het spoor, kunnen we u van een passende oplossing voorzien. Daarnaast denken we graag mee over innovatieve ontwikkelingen. We bieden railinfra producten zoals permanente vangmagneten, componenten voor het seinwezen, bovenleidingsmaterialen en draagconstructies. 

Betuweroute
Kasten en kastbeveiliging
Wielafspanningen

Samen uw wens realiseren

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot railinfra-producten, openbaar vervoer of voorzieningen in de openbare ruimte? Wij denken graag met u mee zodat we uw wens kunnen realiseren. Stuur een e-mail naar info@armadamobility.nl of neem telefonisch contact op via 030 – 246 95 00.