Bekijk hier al onze diensten

Ontzorgen van A tot Z

 

Armada Mobility heeft alle disciplines in eigen huis waardoor wij u van A tot Z kunnen ontzorgen: van ontwerp en engineering tot productie en installatie. Wel zo prettig dat u daardoor maar één aanspreekpunt heeft. Ontwerpers, metaalbewerkers, engineers, projectleiders, consultants en montageleiders. Allemaal professionals met een diversiteit aan kennis en ervaring. De combinatie van deze specifieke expertises zijn gebundeld binnen onderstaande diensten.

 

MEER INFORMATIE?

Advies

Een totaaloplossing begint met goed advies, gebaseerd op de juiste kennis. Kennis van techniek, van communicatie en menselijke gedragingen, van esthetiek, duurzaamheid, nieuwe mogelijkheden en overtuigingskracht. Maar ook inzicht in bestaande situaties en dat gekoppeld aan een jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, productie en installatie. Omdat we weten wat erbij komt kijken om niet alleen een product te maken, maar ook op de juiste wijze te installeren dan wel te plaatsen.

Design & construct

Expertise en capaciteit met betrekking tot Design & Construct. Kennis van en inzicht in de specifieke wens van de klant, vertaald naar de markt waarin de klant zich beweegt. Een combinatie die leidt tot een snel, slim en kosteneffectief resultaat.

 

Armada Mobility beschikt over een eigen, professionele ontwerp- en engineeringafdeling. Dit betekent dat we - op basis van specificaties van de opdrachtgever - snel met een maatwerkvoorstel kunnen komen dat naadloos aansluit bij zijn specifieke eisen en situatie.

Abri's Hengelo
Science Park Ekkersrijt maatwerk
Bushalte TOP Tilburg

Projectmanagement

De implementatie en inrichting van de openbare ruimte of de rail inframarkt is een complexe aangelegenheid. Met welke doelgroepen heeft u te maken? Welke middelen en technologieën staan u ter beschikking? Met welke vergunningen moet u rekening houden, welke bouwkundige aanpassingen en installatietechnische voorzieningen? Vragen, die een adequaat en deskundig antwoord verlangen.

 

Armada Mobility geeft u een totaaloplossing, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Ons projectteam draagt de verantwoordelijkheid voor het volledige traject en stuurt zorgvuldig op Tijd, Geld, Informatie, Kwaliteit en Organisatie. Vanaf het eerste stadium van het project leiden we het gehele proces in goede banen. We spelen in op wettelijke eisen en lokale omstandigheden en vragen indien nodig vergunningen aan. Eén aanspreekpunt, één partij die alles regelt. Ontzorgen, in de breedste zin van het woord.

Productie

Bij ons kantoor in Nieuwegein hebben wij een compact machinepark waar wij een groot aantal van onze producten in eigen beheer produceren. Armada Mobility verzorgt het geheel, van engineering, productie tot en met montage. Onze expertise ligt in de combinatie van staal, aluminium, kunststof en verlichting. Daar is ons machinepark dan ook op ingericht.

Laswerk
Assemblage fietskluizen
Assemblage abri's

Montage & installatie

Vanzelfsprekend besteden wij met onze teams veel zorg aan het monteren en installeren van uw producten. Goed geoutilleerde en ervaren vakmensen die het klappen van de zweep kennen. Of het nu verlichte bewegwijzering, een zuil voor dynamische reizigers informatie of een abri is. Aan alle door ons geproduceerde en geleverde producten wordt de juiste zorg besteed, om deze probleemloos op locatie te plaatsen. Daarvoor zijn onze mensen minimaal VCA gecertificeerd.

Montage abri's
Montage panelensystemen
Montage maatwerk

Research & development

De researchers en productontwikkelaars van Armada Mobility zijn onafgebroken op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Nieuwe, duurzame materialen en technologieën. Nieuwe inzichten en toepassingsmogelijkheden.

 

Onze R&D afdeling werkt nauw samen met kennisinstituten en internationale topleveranciers. Vanzelfsprekend zijn wij NEN-EN1090 gecertificeerd omdat ook op dit gebied, de techniek niet stil staat.