Diversiteit op de productievloer

Door de samenvloeiing van Armada Mobility en Armada Rail fabriceren we tegenwoordig op onze werkvloer een grote verscheidenheid aan producten. Dat de markt interesse heeft in de volle breedte van ons grote portfolio, is de afgelopen periode wel gebleken! Gelukkig is onze productie goed geschikt voor de uiteenlopende producten, met verschillende ordergrootte en doorlooptijden.

 

We hebben klanten tevreden mogen stellen met een grote serie schakelkasten. Daarnaast hebben we verschillende uitvoeringen abri’s mogen produceren, assembleren en plaatsen. Opties liepen uiteen van leunsteun, tot parkeerkubus en van asbak tot airconditioning. Voor de railbranche hebben we ook weer gecertificeerde draagconstructies voor bovenleidingen geleverd en hebben we enkele stations voorzien van nieuwe bebording. Zo zijn op station Amsterdam Sloterdijk de toegangspoorten voorzien van nieuwe borden - incl constructie, de betaalautomaten voorzien van herkenbare verlichte kubussen én zijn er service- en alarmzuilen geplaatst. En al deze producties zijn gerealiseerd in onze eigen werkplaats.

 

We zijn overigens altijd geïnteresseerd in een paar handige handen. Dus als je wilt meewerken in ons productie-, assemblage- of montageteam, horen we dat graag. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Paul van Bakkum (manager Productie) op 030-2469540, of stuur ons een mailtje naar pz@armadamobility.nl.

 

 

Terug naar overzicht

Kasten type 44
Entree Station Sloterdijk
draagarmconstructies klaar voor verzending