Nationaal fietscongres 2017

De zesde editie van het Nationaal Fietscongres vond plaats in Tilburg op 21 september, met op 20 september het pré-congres. Meer dan 300 professionals kwamen bijeen in Tilburg om vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen en nieuwe contacten te leggen. Uiteraard was Armada Mobility ook aanwezig.

In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning werden actuele thema’s van vandaag en morgen besproken, waarbij het thema Innovatie centraal stond. Kennis en ervaring werden gedeeld en contacten aangehaald of aangegaan.

Het thema Innovatie is erg interessant voor Armada Mobility. Innovatie speelt namelijk een grote rol in onze bedrijfsvoering. Armada Mobility volgt de ontwikkelingen rondom fietsgebruik op de voet en is constant bezig met het ontwikkelen van innovaties. Een concreet voorbeeld hiervan is de elektronische fietskluis met app. Dankzij deze mooie ontwikkeling - in samenwerking met 9to5 en Fabrique Public Design - kunnen reizigers met behulp van een app op de smartphone zeer eenvoudig een kluis reserveren en openen.

Accountmanager Dennis Aerts van Armada Mobility is erg tevreden over zijn congresdeelname: “Het waren twee leerzame dagen. Er werd gesproken over problematiek rondom fietsen en over het gebruik van fietsen en toebehoren. De aankomende jaren staat veel te veranderen rondom fietsers, en aangezien wij daarvoor mooie oplossingen bieden, denken wij daar graag over mee.”

De organisatie van het Nationaal Fietscongres geeft aan dat het congres hoog is beoordeeld door de deelnemers: met gemiddeld een 8. Kortom: een zeer geslaagd evenement.

Benieuwd naar de aftermovie van het Nationaal fietscongres? Bekijk hem hier.

We nodigen u van harte uit meer te lezen over de fietskluis-innovatie. Klik hier voor meer informatie.
Voor overige informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

 

Terug naar overzicht

TopSafe
Bike Stuff
TopSafe