Dat ruimt lekker op!

Thuis scheiden we bijna allemaal ons afval en het scheiden van afval in kantoren en werkplaatsen doen we al enige tijd. Maar er zijn méér mogelijkheden om afval te scheiden, bijvoorbeeld op stations en in de trein. NS doet een aantal proeven naar de haalbaarheid van het scheiden van afvalstromen. Op meerdere stations lopen sinds 2015 pilots ‘Afvalscheiding en -recycling’.

Armada Mobility levert en plaatst de afvalbakken voor ProRail en NS op de Nederlandse stations. Voor deze afvalbakken hebben we ook de stickers ten behoeve van afvalscheiding geproduceerd en aangebracht. De stickers zijn uitgevoerd in twee varianten, namelijk voor twee en drie stromen afval.

De afvalbak op de Dutch Design Week
Van 21 tot en met 29 oktober aanstaande vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers verspreid over zo’n honderd locaties in de hele stad. Bent u benieuwd naar de Trein van Morgen en wilt u de afvalbak zelf uitproberen? Bezoek dan NS tijdens de Dutch Design Week op het Ketelhuisplein in Eindhoven.

 

 

Terug naar overzicht