Dag van de Openbare Ruimte 2017

Armada Mobility heeft dit jaar een aantal nieuwe producten ontwikkeld. De Dag van de Openbare Ruimte was de ideale plek om deze innovaties te tonen. Wij presenteerden recente innovaties zoals de BIKE-STUFF fietsrekken, Elektronische TopSafe fietskluis en een nieuwe, modulaire bank naar ontwerp van Ellen Brouwers. Ook hebben we ons HY fietsenrek wederom onder de aandacht gebracht.

Het was een succesvolle beursdeelname. “Veel positieve geluiden en reacties op onze nieuwe producten in onze beursstand,” aldus accountmanager Niels Renne van Armada Mobility. “Tijdens deze twee dagen hebben we nieuwe contacten opgedaan. Daarnaast hebben we veel bestaande klanten gesproken. We hebben dan ook een goed gevoel over gehouden aan de beurs.”  

Proef de sfeer
Dat de sfeer goed was, werd bevestigd in het beursonderzoek met het rapportcijfer 7,9. Ongekend hoog voor een vakbeurs. Ook als geheel zelf wordt het evenement goed gewaardeerd met een 7,7. Proef de sfeer in deze korte filmimpressie.

Onze getoonde innovaties

De Elektronische TopSafe Fietskluis is één van onze mooie ontwikkelingen. Dankzij deze ontwikkeling kunnen reizigers met behulp van een app op de smartphone zeer eenvoudig een kluis reserveren en openen. Bij de Dag van de Openbare Ruimte was de kluis een enorme eyecatcher. 
De duurzame en weersbestendige BIKE-STUFF rekken – waarin uitstraling en gebruikersgemak voor diverse soorten fietsen samenkomen – vielen duidelijk in de smaak. Net zoals de modulaire Ellen Brouwers bank. Dit strakke design is beschikbaar in diverse uitvoeringen, waardoor het op de specifieke klantwensen kan worden toegespitst en in verschillende configuraties kan worden geplaatst. Van geïntegreerde afvalbak tot wel of geen leuning. Het duurzame hout zorgt voor een comfortabele zit.

 

Bedankt voor uw bezoek
Wij danken iedereen die een bezoekje bracht aan onze beursstand en voor uw getoonde interesse!

Bent u nieuwsgierig naar onze producten en diensten? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 030 - 246 95 00 of sales@armadamobility.nl.

 

 

 

Terug naar overzicht