Phoenix gebouw D

 

Project: Gevelplatingen cassette systeem bij Phoenix gebouw D in Brussel

 

Projectbeschrijving:

Phoenix gebouw D ligt direct naast de drie gebouwen van Hendrik Conscience te Brussel. Aansluitend werd de opdracht voor dit project verstrekt voor onder andere de aluminium gevelbeplatingen als een soort schuin aflopende kroon met rond- gewalste hoeken boven op dit bouwdeel. Ook hier gold de specifieke vraag van de opdrachtgever om een zeer hoogwaardige afwerking toe te passen. Binnen de organisatie vergt dit de benodigde aansturing en aandacht binnen het engineerings- en productieproces. De gewalste hoekelementen zijn een goed voorbeeld dat we met aluminium plaatwerk een hoge afwerkingsgraad kunnen bereiken.

 

De schuin lopende gevelpanelen met de rond gewalste aluminium hoekpanelen zijn op specifiek verzoek van de opdrachtgever afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Een prachtige hoekoplossing.

 

Technische omschrijving Phoenix gebouw D in Brussel

  • Aluminium panelen 3 mm
  • Gevelsysteem met geïntegreerde aluminium schuin gewalste hoekpanelen
  • Panelen uitgevoerd zonder perforaties
  • Afwerking poedercoating in RAL- kleur grijs metallic
  • Totale diepte van het gevelsysteem bedraagt ca. 150 mm
  • Integratie van aluminium roosters en kantelen

 

Voor uw project kunnen we u ontzorgen door het volledige proces van engineering, begeleiden van een proefopstelling (mock-up), productie en montage van onder andere de gevels of plafonds te realiseren.

 

ONZE GEVELBEPLATING

 

 

Terug naar overzicht

Phoenix gebouw D Brussel
Gevelbeplating
Gevelbeplating