Abri projecten - Provincie Friesland

 

Project: ontwerp, productie en montage van circa 160 duurzame abri's met zonnepanelen. 

 

Opdrachtgever: Provincie Friesland

 

Beschrijving:

Voor de provincie Friesland produceert en plaatst Armada Mobility circa 160 abri's. De oude abri's aan provinciale wegen worden vervangen door nieuwe, net zoals de bijbehorende fietsenstallingen. Eind april 2018 is de klus geklaard.

 

Nijeholtpade werd gekozen als plaats voor de eerste nieuwe abri omdat het dorp graag haltes wilde bij het vorig jaar opgeknapte kruispunt. Veel abri's in Friesland zijn verouderd en er is weinig eenheid. Kramer is dan ook blij met de vervanging van alle oude bushokjes. Ook de eerste reizigster die gebruik maakte van de abri was erg blij: 'Ik hoef hier eindelijk niet meer met een paraplu te staan!'

 

Abri type Landscape

Het gaat om circa 160 stuks duurzame abri's met zonnepanelen. Uniek aan de abri is dat er zowel aan de binnen- als buitenkant een bankje is geïnstalleerd. De reiziger kan daardoor bij goed én slecht weer comfortabel wachten. De duurzame bankjes zijn gemaakt van onder hitte geperste bamboe vezels. Het materiaal voelt comfortabel aan bij zowel koude als warme buitentemperaturen. Bij veel van de abri's worden onze HY-fietsenstallingen geplaatst, die samen met de abri een mooi geheel vormen.

 

Jaar: 2017-2018

 

Nieuws: Hoera! Eerste Friesche abri geplaatst in Nijeholtpade

 

ONZE ABRI'S

 

 

Terug naar overzicht

Landscape zijaanzicht met zonnepaneel
Landscape abri Provincie Friesland
Landscape fietsoverkapping
Landscape abri
Landscape abri met verlichting
Landscape abri Friesland schemering