Markten

Armada Mobility beweegt zich in twee specifieke markten:

 

 Openbare ruimte
 

Armada richt zich hier op de reiziger in het openbaar vervoer en de reiziger die de fiets als vervoermiddel kiest. Hiervoor hebben we een breed productportfolio beschikbaar. Van fietsparkeeroplossingen tot bewegwijzering en straatmeubilair. We bieden een brede standaard range aan producten en daarnaast producten die klant specifiek gemaakt kunnen worden. Met onze jarenlange ervaring mogen wij klanten bedienen zoals Prorail, GVB, NS, diverse gemeenten en overheden.

 

 

Rail-infra markt
 Armada is gecertificeerd om een groot aantal rail gerelateerde producten die vallen onder een SPC norm te produceren. Dit zijn onder meer bovenleidingmaterialen zoals opzetpalen en balken, bovenleidingcomponenten, armen 1.5/25kV, wielafspanningen, seinpalen en componenten voor seinen, kasten (voeding en relais) en de Permanente Vangmagneet (PVM). Daarnaast produceert Armada speciale producten naar klantenwens. Armada verzorgt het geheel, van engineering, productie tot en met montage.
 

 

De organisatie verwerkt jaarlijks 1.500 ton staal, waarbij de unieke bundeling van gerichte knowhow, ervaring en vakmanschap een belangrijke troef is in de railinfra-markt van vandaag... Maar vooral ook in die van morgen.

Maar bovenal zijn deze producten verweven met onze dienstverlening: projectmanagement en montage en installatie op locatie. Dit zorgt ervoor dat u met één aanspreekpunt uw project gerealiseerd kunt krijgen.

 

Wij richten ons op de sectoren overheid, O.E.M. (Original Equipment Manufacturers), OV-bedrijven (bus, tram, metro en trein), aannemers, reclame exploitanten en export.

 

 

Markten
Markten
Markten